top of page
Els Muntells

​Els Muntells és una Entitat Municipal Descentralitzada del Municipi de Sant Jaume d’Enveja, la població més propera on el riu Ebre s’abraça al Mediterrani; està rodejada d’arrossars i horta, molt a prop de platges verges i dels paratges més atractius del Parc Natural de l’Ebre.

La localitat oscil·la entre els 500 i 550 habitants. Té assignats 7 quilòmetres quadrats de terme, amb un nivell zero sobre el mar en certs punts del seu territori, accentuadament original de la zona i que sortosament avui compta amb llars i equipaments moderns, conservant tot el més genuí d’aquesta entranyable terra del sud de Catalunya. Amb tots els inconvenients i avantatges, és el nucli poblat, junt amb les urbanitzacions de l’entorn, més proper a la desembocadura del riu.


Es troba a 19 quilòmetres d’Amposta i a uns 5 de Sant Jaume d’Enveja. El casc urbà és d’estil anomenat “lligallo” o allargat. Les comunicacions més al seu abast són: a 20 quilòmetres la carretera N-340 i l’autopista AP-7, l’estació ferroviària de l’Aldea i el port de Sant Carles de la Ràpita. Els Muntells pertany a la comarca política del Montsià i a la natural del Delta, forma part de les Terres de l’Ebre i de la demarcació de Tarragona.

Els Muntells

EMD dels Muntells

 

​President: Josep Damià Casanova Torta

Telèfon: 977-479057   Fax: 977-479303
E-mail: emd.muntells@altanet.org
Web:
http://elsmuntells.org/web/

​Adreça: Carrer Major, 50

Codi postal i localitat: 43879 Els Muntells
Comarca: Montsià

​Ens del què depèn: Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja


Població: 503 habitants
CIF: P4300003C

 


 

bottom of page